Logo

bureau

 

Wij, rphs+, zijn een creatief, professioneel en integraal werkend adviesbureau op het gebied van stedenbouw, architectuur, bouwtechniek en management. De diverse specialismen waarover wij beschikken zijn ondergebracht in drie zelfstandige businessunits met een sterk herkenbaar profiel: rphs strategie + ontwikkeling, rphs architectuur + stedenbouw en rphs bouwtechniek + management.

De brede expertise van ons bureau stelt ons in staat om onze opdrachtgevers te adviseren op het brede spectrum van design, engineering, management en strategische vraagstukken voor zowel nieuwbouw als bestaand vastgoed. Op basis van de specifieke behoefte van onze opdrachtgevers kunnen wij onze dienstverlening zowel specialistisch als integraal aanbieden.

Het werk van ons bureau varieert van kleinschalige projecten tot omvangrijke multifunctionele opgaven. Op basis van decennialange ervaring zetten we bij onze projecten bewezen principes in op een vernieuwende wijze. Daarbij zoeken wij een optimale balans tussen sociale, culturele, (milieu)technische en economische aspecten. Dit leidt tot inspirerende, haalbare en duurzame oplossingen die uitgaan van de integrale kwaliteit van het gebouwde. Daarbij houden wij de belangen van onze opdrachtgevers en de gebruikers scherp in het oog.