30459 - Ext 09.jpg
rphs naaldwijk rentmeester situatie.jpg

In het centrum van Naaldwijk wordt naast het in 2008 door rphs+ gerealiseerde project ‘De Secretaris’ het plan ‘De Rentmeester’ ontwikkeld. Het appartementencomplex met supermarkt en parkeervoorzieningen is gesitueerd naast het kernwinkelgebied van Naaldwijk en is zeer goed ontsloten voor het gehele Westland via de aangrenzende Secretaris Verhoefweg.
De verschillende stedelijke milieus waaraan de drie blokken zich bevinden heeft rphs+ benut en versterkt zodat elke zijde een eigen programma, uitstraling en identiteit krijgt. Door de krachtige, verleidelijke open uitstraling aan het Patijnenburg, creëert de Rentmeester een waardige commerciële entree voor het centrum van Naaldwijk. De appartementen aan de Simon van Slingerlandtstraat en de Willem van Hooffstraat lijken bijna te zweven boven de transparante bebouwing van de supermarkt.

PROJECT

Naaldwijk, De Rentmeester

PROGRAMMA

~ 47 woningen

- 250 parkeerplaatsen

- 4.000 m² commerciële ruimte

OPDRACHTGEVER

SOW, Naaldwijk

PERIODE

2011 -

30459 - Ext 09.jpg
30459 - Ext 10.jpg
30459 - Ext 14.jpg